tag:blogger.com,1999:blog-1623199006654189513.post6131374281090902550..comments2024-03-21T09:21:39.281-07:00Comments on Gerwin van der Werf: Blue Stilton met PortGerwin van der Werfhttp://www.blogger.com/profile/05914694700139940901noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1623199006654189513.post-27609236245727235412012-12-02T09:12:01.669-08:002012-12-02T09:12:01.669-08:00Zeer bitter stukje flut-tekst als u mij vraagt! On...Zeer bitter stukje flut-tekst als u mij vraagt! Onze kaasman is geen boer en zeker vriendelijker dan de gemiddelde leerraar. Zijn olijke wangentjes veraden een ingebakken persoonlijkheid waar menigeen jaloers op zou moeten zijn. Hij is klant gericht super goedkoop en tegelijkertijd heeft hij een arsortiment die ik zelfs in de grote stenden en markten niet tegekom. Hij is trots op zijn werk en terecht!! Als ik daar iets koop neem ik altijd te veel mee,maar heb er nooit spijt van. MAN wat is kaas een mooi product en wat wordt het in ons kleinde dorp nabij gouda leuk aan de man gebracht.<br />Schrijver van dit bericht maak wat van uw leven want het klinkt allemaal als een bedorven aardappel. Bah.<br />Nee leerraar dat is inderdaat niets! Vergelijk het niet met werkende mensen aub. <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1623199006654189513.post-19269989545709310032011-02-08T13:38:36.811-08:002011-02-08T13:38:36.811-08:00Mooi geschreven !
Het is misschien handig voor de...Mooi geschreven !<br />Het is misschien handig voor de kaasboer (en voor ons allemaal) dat je niet gevangen blijft in je rol in het ‘teatro del mundo’ dat het leven is. Want dan vergeet je het toneelstuk te spelen, en dat is natuurlijk zonde!<br /><br />ElviraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1623199006654189513.post-63074990036711953162011-02-04T09:30:13.125-08:002011-02-04T09:30:13.125-08:00Altijd zonde zo'n fles Port in een Stilton. Zo...Altijd zonde zo'n fles Port in een Stilton. Zonde van beide de kaas en de wijn. Apart zijn ze veel beter. Zeker met die kaas in een aardappel puree (stilton mash, can't beat it) met een goeie Stew of Boeuf Bourgignon erbij. <br /><br />Mooi stukje Ger. Vooral het idee dat je schimmels net als kinderen goed in de gaten moet houden kan ik als student moleculaire biologie beamen. Als je even niet op let zit alles onder de schimmels.Daniel Meltonhttps://www.blogger.com/profile/08689048119887701025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1623199006654189513.post-20365405612299824322011-02-04T08:38:08.541-08:002011-02-04T08:38:08.541-08:00Dank voor deze opbeurende woorden!
KoosDank voor deze opbeurende woorden!<br />KoosAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1623199006654189513.post-92057335054823792302011-02-04T06:55:30.330-08:002011-02-04T06:55:30.330-08:00Gerwin,
Verlichtend stukje. Een vonk van herkenni...Gerwin,<br /><br />Verlichtend stukje. Een vonk van herkenning sloot kort in mijn romig brein.Jan Vantoortelboomnoreply@blogger.com