donderdag 20 mei 2010

Reclameblokje (1)

Deze week verscheen een verhaal van mij in "Inpakken en wegwezen", het jaarlijkse vakantie-tussendoortje van Uitgeverij Contact. Literatuur voor in de zon, overal verkrijgbaar voor de weggeefprijs van 7,50 - een beetje zonnebrand is tegenwoordig duurder. Mijn bijdrage heet "Dingen doen voor Lea". Achterin zit nog een kortingsbon voor Gewapende man. Die bon is op zich al een collector's item, lijkt mij.

Verder een interview in BOEK onder de rubriek "het debuut". De ondertitel "Ik heb al 10.000 euro verdiend met schrijven. Welke debutant zegt mij dat na?" doet mij verbleken van schaamte. Zelden laat ik mij verleiden tot dit soort praatjes. Logisch dat wanneer je dat toch een enkele keer doet, de interviewer zijn titel meteen gereed heeft. Eigen schuld. Maar ach, misschien werkt het.

4 opmerkingen:

 1. Wat een spannende titel inderdaad, had ik niet achter je gezocht.. Als je niet hier had verteld dat je het echt gezegd had, was ik verhaal komen halen hoor ;)
  Moet even kijken of het gaat lukken... Studentje.. heb mijn boekenbudget voor dit jaar al ver overschreden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij krijgt het natuurlijk voor niks... wanneer ben je ook alweer jarig?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wacht maar tot oktober dan ... 22 oktober.. wel mooi kado zou dat zijn, een geestverruimend boek voor fresh 21 year old haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah mooi, nieuw leesvoer! Is dit boekje bij de betere Ako verkrijgbaar? (Dit zijn helaas de enige "boekhandels" die ik tegenwoordig nog tegen kom als regulier treinreiziger.)

  Het is ook altijd wat met die journalisten he? Die ondertitel is inderdaad niet de meest flatteuze, maar het trekt wel lezers. Remember: there's no such thing as bad publicity.

  BeantwoordenVerwijderen

trailer "Een Onbarmhartig Pad"