vrijdag 11 december 2020

Wie sponsort mij voor Alpe du Zvier?

Beneveld door megalomanie, mildheid, of gedreven door de wil de jaarlijkse Kerstactie van mijn school een duw te geven in dit moeilijke jaar waag ik me voor één keer aan een sponsoractie. Het Rijnlands Lyceum haalt ieder jaar geld op voor Edukans, een fijne organisatie die scholen steunt in o.a. Oeganda. En ik ga helpen. Je moet toch iets doen... kent u dat gevoel?


Wat ga ik doen?

Fietsen. In de schuur.

De Alpe d’Huez kent iedereen, de Alpe du Zwift is uitsluitend bekend bij gekken die op de hometrainer met de computer voor hun neus hun rondjes fietsen. Alpe du Zwift is het virtuele equivalent van de echte Alp, even lang, even steil, even zwaar. 

 

Om de Kerstactie te steunen ga ik op 1 januari 2021deze virtuele Alpenreus (12,2 km, stijgingspercentage 8,5%) niet één, niet twee, maar vier keer opfietsen. In de schuur, met mijn eigen racefiets, een kater, een laptop en een Tacx trainer. In het echt is dat trouwens 2x de Stelviopas, 3x de Mont Ventoux en, tja, dus 4x de Alpe d’Huez. Ik doop deze actie ‘Alpe du ZVier’ (Slechte naam, maar dat is het bekende ‘Alpe D’HuZes’ ook.

 

Wil je deze ongehoorde uitsloverij sponsoren? 

 

Hoe werkt het? 

- Stuur mij een DM of mail naar: g.vanderwerf@rijnlandslyceum-rlo.nl

- Wordt Donateur met een bedrag tot €5 : Super bedankt! 

- Wordt Vriend met een bedrag van €5 tot €15 : je ontvangt een digitale foto van een uitgemergelde fietser op zijn vierde hellevaart, en een volledig trackrecord van de rit (bewijs). 

- Wordt Mecenas met een bedrag vanaf €15 : je ontvangt hetzelfde als hierboven + een gesigneerd exemplaar van ‘Luchtvissers’ of ‘Gewapende man’: http://www.gerwinvanderwerf.nl/boeken.html 

- Je betaalt het bedrag voor de vierde beklimming. Nr 1-3 rijd ik voor nop.

 Haal ik die 4x21 bochten niet, dan betaal je niets en betaal ik het ingelegde bedrag zelf aan de Actie. Opgeven is dus inderdaad geen optie… 

- Betaling kan via onderstaande QR code of het bankrekeningnummer van Edukans (zie onder)

 

Alle opbrengsten gaan vanzelfsprekend naar de Kerstactie van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, dus bananen, energierepen en lekke banden zijn voor mijn eigen rekening. 


Wie weet wilt u mij steunen!

 

GerwinMaak geld over via de QR-code op dit formulier 

of op  NL21INGB0000000515 t.n.v Edukans,


 

Hier wat meer info over de ‘berg’ en het bewijs dat de beklimming in de schuur even zwaar is als de echte: 

https://www.youtube.com/watch?v=YaoqPzDtRbs&feature=emb_logo 

 

Fact sheet: 

Afstand: 105 km (aanrijden + 4 klimmen en 3 afdalingen) 

Hoogtemeters: 4.100 

Geschatte tijd: 7 uur 

Kcal: ca. 4.500 5 opmerkingen:

 1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod, stuur ons dan alstublieft uw leningsverzoek via dit e-mailadres sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of op WhatsApp via +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig handelsplatform, gemakkelijk te gebruiken en snel op te nemen met bitcoins, bankrekening, PayPal, skrill enz. Ik heb dit platform gebruikt in combinatie met de meest aanbevolen forexstrategie en binaire optiehandel op internet van Carlos Ellison en tot nu toe heb ik geen klachten en verdien ik wekelijks bijna $ 5000- $ 8000. Hij is echt geweldig, de beste in zijn vak en uniek onder andere, ik ben dankbaar en wil dat jullie allemaal meedoen aan zijn goede werken. Neem contact met hem op via whatsapp: +12166263236
  E-mail: carlose78910@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zo blij met het investeren met TD Ameritrade .. Hij heeft echt geholpen nadat ik mijn baan kwijt was. Ik begon met investeren voor slechts $ 200 en nu verdien ik wekelijks meer dan $ 2.500. Zo blij dat je contact met hem kunt opnemen via zijn e-mail: tdameritrade077@gmail.com
  Via whatsapp: (+12166263236)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vraag een lening aan bij NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) met een rentepercentage van 3%.

  Of u nu uw levensstijl een boost wilt geven of u heeft een onverwachte uitgave, een lening van NOVELTY FINANCE is de kosteneffectieve manier om dit te realiseren.

  NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt tot vijf miljoen euro (€ 5.000.000,00) lenen, met passende aflossingsperiodes variërend van 6 maanden tot 30 jaar. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

  Wat u krijgt als u zich aanmeldt bij Novelty Finance:
   Onmiddellijke toegang tot uw geld na goedkeuring
   Concurrerende rentetarieven
   Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
   De mogelijkheid om uw lening sneller af te betalen
   Gemakkelijke goedkeuring als u extra geld nodig heeft
   U krijgt voldoende tijd om de lening af te betalen.

  Hoe toe te passen:
  Een lening aanvragen is snel en eenvoudig!
  Bedrijven of individuen die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance die meer informatie nodig hebben over de leningaanbieding, dienen EEN E-MAIL TE STUREN naar (noveltyfinances@gmail.com) OF neem contact op met Emily Gibbon op WhatsApp / Telegram via +447868796107 voor meer informatie en mondelinge briefings .T & C's zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I must testify that your article is out standing.most of the articles I come across these days do not really provide anything that attracts others as yours, but believe me the way you interact is literally awesome  I do respect that so much. I will instantly get your rss and stay informed of any updates you make and as well take the advantage to share some vital information about. IMPORTANCE OF DRY SEAHORSE to human health and how to et them

  BeantwoordenVerwijderen

trailer "Een Onbarmhartig Pad"