donderdag 25 maart 2010

Boekpresentatie 15 april in De Nieuwe Anita

Het is bijna zover.

Op donderdag 15 april wordt Gewapende man voor het eerst aan het volk getoond. Deze feestelijke gebeurtenis zal plaatshebben in De Nieuwe Anita te Amsterdam. Zaal open 19:00 voor genodigden, aanvang 19:30. Om de feestvreugde te verhogen zullen The New Beetles vanaf 20:30 optreden in een uniek “unplugged” concert, voor iedereen toegankelijk.

Volgers van dit blog zijn zonder meer uitgenodigd het evenement bij te wonen. Wie bovendien kans wil maken op een gratis exemplaar van het boek moet het volgende doen:

 • reageer op dit blogje
 • typ voordat je je bericht verzendt het kronkelwoord* in je reactie
 • het winnende kronkelwoord wordt getrokken op de avond zelf door ondergetekende (moet je je kronkelwoord wel onthouden..)

Een heel gedoe, en dat voor een prutsboek, maar wij vertrouwen op massale deelname.

Word Volger, reageer, kom langs in De Nieuwe Anita op 15 april, en win!


* de zogenaamde ‘woordverificatie’, dat u een woord moet intypen zoals fnokkel, knough, prsig, plogro, twinnik. Enfin, u ziet het wel.

15 opmerkingen:

 1. Wauw! En waar mag deze vrouw zich mee wapenen? Een klapperpistooltje misschien? Of toch maar een ouderwets smeedijzeren kuisheidsgordel! In ieder geval heel spannend.

  Kronkelwoord is:

  jiumsted

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "twee billen en een goed humeur" zeiden ze vroeger altijd als je vroeg wat je mee moest nemen. Wie op de Zundapp komt krijgt ook een gratis boek. Mooi kronkelwoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Is wat ver op de Zundapp ... maar ik zal je pluggen op twitter, okee? (slijmslijm)

  derva!!! ("het zal geschieden" in het oeriboerisch)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je het laatst gelezen op Trouw schrijf in een ver verleden, toen ik nog Nurks was en jij Friso. Ik zal er niet zijn en onthoud ook geen kronkels ( hoewel ik soms poog ze te schrijven)
  maar wil je wel enorm feliciteren met dit welverdiende debuut!
  Wij reden trouwens op een zwarte Puch ;))

  Have fun

  Niek
  (Pasquali)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ai, volgende ochtend EchografieExamen in Gron.
  Maar jij als docent zal toch ook zeggen: Als je het op die laatste avond nog moet leren.. tsss.
  Ga nu eerst mijn Zundapp maar eens oppoetsen..

  BIDAN

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maak er een leuke avond van. Kan er niet bij zijn helaas. Kans op een prijs maak ik toch al niet want ten tijde van the beatles bereed ik een Batavette. Daar kom ik nu pas mee uit de kast.
  Voor een Puch moest je een krantenwijk hebben, voor een Zundapp een erfenis en voor een Kreidler een agrarische achtergrond. Stilaan voelde ik het stigma. Gewoon niet genoeg ego voor een bromfiets. Dat het Ankermotortje de geest gaf en ik weer kon gaan fiesten, voelde als opluchting.
  Heb een juichende avond.

  phonese bradslat toeli

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze vleesgeworden kronkel komt uiteraard!
  Dat lag toch al heel lang vast? Ik wil er niets van missen.
  Nu nog uitzoeken waar Anita zich bevindt.

  En het woord van die avond is: Releur!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Begerigheid en Zeeuwse zuinigheid winnen het van privacy, dus nu toch maar een keer niet anoniem.Het winnende woord is Wippy

  cor

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Spannend! Aiai, nu moet ik kiezen GDMW in Theater Walhalla (met een schrijver, een dichter, een filosoff, een muzikante en een bandje) of De Nieuwe Anita...(met Gerwin en de lezers van Gerwin en the unplugged New Beetles...
  Hoe het ook zij, je boek koop ik sowieso!

  maness!
  Het nieuwe woord van 2010: ontstaan door de hype rond Gewapende man die nog het beste te omschreven leek als man(ische) madness, ofwel: maness

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wilde te snel: filosoof moet dat natuurlijk zijn, en er ontbreken ook nog ergens een haakje en een dubbele punt...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja je bent een mengeling van Nederlands en Yorkshire (deep pockets but short arms) of niet, kans op een gratis exemplaar van iets wat ik toch wel ging kopen laat ik niet liggen.

  Ik ben er bij op de 15e, maar dat wist je al.

  En het kronkelwoord is: blunkand

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige woorden allemaal. Daar zit nog wel een mooi vers in. Anoniem reageren is overigens mogelijk, dat maakt het alleen maar spannender!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gratis?! Als ik dat woord als student hoor dan word ik gelijk getriggerd. En ben het met Daniel eens. Ik ga het uiteraard kopen! Ook als ik het mocht winnen(schat kans niet hoog in, aangezien die exponentieel nu verkleint met zoveel genodigden ;)). Dan geef ik het gewoon aan een collegaatje van me, die heel veel van lezen houdt. Ik zet het kronkelwoord er dus maar in, hoewel ik even moet vermelden dat wellicht niet lukt. Heb een tentamen die dag en de volgende dag een groot project. Maar zoals iemand anders al zei, moet dat geen belemmering zijn...

  Hopelijk tot dan!

  Kronkelwoord: Kinsis

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik mis de Honda SS50 hier, jammer dat ik er wss niet bij de ben de 15e!

  kronkelwoord: grasta

  BeantwoordenVerwijderen
 15. tja, liever laat dan nooit, zo komt het er dan toch nog van dat ik een reactie plaats op een blog waar ik zeker niet regelmatig kom.

  jammer dat het bericht niet zo positief uitpakt als het eigenlijk mooi zou zijn geweest, ik kan namelijk niet langskomen bij de huldiging/onthulling van je boek, omdat ik generale repetitie heb van een musical in Lisse waarin ik meespeel (als zoon van mozes ;P) want tja, die musicalverslaving, als je ze eenmaal hebt kom je er neit zo makkelijk vanaf. ik hoop in ieder geval dat ik je tegenkom bij de eind voorstelling van jeanne 'd arc (of hoe je dat ook correct mag schrijven) waar ik hopelijk nog kaartjes voor kan bemachtigen. aah de nostalgie van een rlo musical, ik kan er bijna niet op wachten.

  kronkelwoord hoeft niet, omdat ik er toch niet bij ben, maar ach waarom ook niet: tyleakad

  BeantwoordenVerwijderen

trailer "Een Onbarmhartig Pad"