donderdag 29 april 2010

Bij Selexyz Kooyker

Je kunt het zien hè, dat ik het in ’t geniep gedaan heb. Je kan daar uiterst links de pilaar zien, waarachter ik stond te klooien met m’n mobieltje. Hartstikke bewogen, scheef, het lijkt nergens op. Geloof het of niet, ik had een zonnebril op in de winkel. Je ziet de Zündapp, je kan nog net “Leids debuut” lezen als je de vergroting weergeeft. Leids debuut, het klinkt als een soort zandkoekje dat je niet weg kan krijgen. Maar het staat er toch mooi bij, onder Reve.

Maak een betere foto, stuur in en win een boek!

5 opmerkingen:

 1. Goed zo!
  Hoe lig je er eigenlijk in Zeeland bij?
  En staat ie al op de verplichte boekenlijst voor Nederlands op je school?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent echt trots hè! Zoals een zojuist bevallen vrouw op haar eersteling. Zolang er maar een glimpje van het kind te zien is, wordt de foto bewaard. Het gaat om de emotionele waarden. Ik ben erin aan het lezen en vind het een fijn boek. Ook heel knap geschreven. Hoe je een nieuw karakter ten tonele voert! Fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit doet me denken aan je verhaal over die man in de winkel... Heel mooi! Je mag best trots wezen! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Desperate to get rid of them? Wij (as in 'we the people') kunnen met alles zo'n boek winnen. Nou is dit niet gemeen bedoeld, als het aan mij lag kocht iedereen z'n gitaren en bassen bij mij. Dus zie ik ook wel in dat jij je boeken graag kwijt wil, en in dit land is er geen betere publiciteit dat gratis, niet waar?

  Ik ben er (eindelijk) in begonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wie zegt dat je mijn boek wint? Ik ben mijn boekenkast aan het opruimen ivm Vrijmarkt.

  BeantwoordenVerwijderen

trailer "Een Onbarmhartig Pad"